Vill öva deepthroats på dig

Vill öva deepthroats på dig

Hej! Skulle väldigt gärna vilja lära mig deepthroats och på så sätt bli bättre på att ge avsugningar. Det var ganska länge sedan nu jag fick öva på detta och jag kanske är lite ringrostig men jag gillar verkligen att få göra det. Känna hur killens kropp börjar darra, höra hur han stönar högt och sedan få en underbar orgasm i min mun vilket gör att jag känner mig riktigt duktig och stolt över mitt jobb.

Jag är just nu väldigt kåt av mig och skulle gärna uppskatta om vi inledde träffen med lite hårt sex, kanske med rapeplay, men då måste jag ha en lite större tillit och känna att vi verkligen “klickar”. Skulle även gärna se att detta inte bara blir en engångsgrej, utan att vi kan ses fler gånger och kan optimera våra färdigheter, samtidigt som vi har kul tillsammans. All sexuell “aktivitet” sker med skydd tills vi verkligen känner och kan lita på varandra till 100%. Om du inte går med på detta så behöver du inte höra av dig med ett svar.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Du kan få öva på mig. Min kuk är ca 15 cm så perfekt att börja med. Den ska du nog få ner hela vägen i halsen med lite övning! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *