Vill ha en snygg kille med XL kuk!

Vill ha en snygg kille med XL kuk!

Söker efter en kille med en stor, grov kuk alltså en typ XL kuk, hehe. Du ska dessutom se hyfsat bra ut på utsidan och gärna inte heller vara ett helt komplett svin på insidan och du ska vara svensk (eller ha ett nordiskt ursprung) samt kunna ta dig till mig om våra träffar ska kunna ske snabbt, annars krävs lite planering, från din sida.

Foto på dig är ett krav antingen här eller någon annanstans, men jag vill se hur du ser ut innan vi går vidare! Oseriösa och desperata personer behöver inte skriva något svar till mig! Inte heller några män över 40 år då jag har ett åldersfilter så era meddelanden kommer ändå inte fram. Hoppas vi hörs nu min vän!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *