Undergiven, oerfaren tjej söker dominant fräsch man

Undergiven, oerfaren tjej söker dominant fräsch man

Hej! Jag är en tjej på 23 år som i princip ända sen puberteten varit nyfiken på sex med äldre, dominanta killar och män. Har dom senaste två åren ganska flitigt annonserat efter äldre män men aldrig hittat riktigt vad jag söker, tror jag är lite petig men va fan, det får man väl ändå vara när man är en ung tjej?

Söker efter män som är friska, rena och fräscha mellan i 35 och 50 år. Helst inte mycket yngre och absolut inte äldre än så. Gärna en erfaren man som är sugen på att både snacka och ha kul sex OCH även utforska min undergivna sida. Är helt klart en riktig teaser och gillar att retas, så är kanske inte direkt “sitta still och vara tyst” typen, men är i stort sett öppen för det mesta och vill prova på allt möjligt i sexväg. Ansvaret lägger jag helt i dina händer!

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar så det finns i princip ingen möjlighet att ses hos mig. Vi kan träffas ute på stan för en öl, fika eller middag först för att känna oss fram lite, eller kanske hemma hos dig om du hellre vill det. Men innan vi träffas vill jag först byta bilder och känna mig helt bekväm med dig. Hörs vi nu?

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *