Söker stora kukar att suga av

Söker stora kukar att suga av

Söker efter stora, dominanta, hårdhänta män för snabba sexträffar. Har en stor och väldigt hungrig mun och en trång, blöt fitta som behöver en stor tjock kuk, helst dagligen. En fördel om ni som svarar redan känner igen mig sedan tidigare.

Fantiserar ofta om att helt okända män kommer och ställer sig bakom mig i butikskön, eller någon annanstans där det är trångt med folk, och sen utan ett ord bara börjar massera min stora fitta genom byxorna och klämmer hårt på min rumpa utan att jag kan göra något åt det.

Eller ännu hellre att jag är ute och jobbar med någon kåt kollega och han helt plötsligt, utan förvarning bara tar fram sin hårda kuk i arbetsbilen, sen tar ett stadigt tag om min nacke med sina händer och säger till mig att jag är en slyna och ska hålla käften när han tvingar ner mitt huvud mellan hans ben och tvingar mig att suga hans härliga kuk. Det är vad jag vill ha, kan du hjälpa mig så skicka mig ett svar!

Bli medlem gratis och svara!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *