Provar igen, söker efter massage helt utan motkrav

Provar igen, söker efter massage helt utan motkrav

Söker en kille eller man som jag kan träffa mig för massage några gånger i veckan helt utan motkrav! Har många knutar i kroppen och en knut som jag har haft i över två år nu som inte verkar vilja försvinna! Du ska helst vara ganska vältränad, men inget absolut måste! Du får dock inte vara för smal då jag inte tänder det minsta på smala män! Jag vill ha en helkroppsmassage, en yoni massage och efter det vill jag att du sen pillar och slickar mig länge i fittan.

Vill verkligen att du kan ta mig till sjunde himmelen! Jag har en väldigt känslig klitoris du får stimulera! Du ska också helst ha en egen salong då jag inte gärna åker hem till någon man jag inte känner! Ett stort plus om du även har en del dildos, en womanazier, eller vibratorer då jag älskar det!! Hör av er om dig om du blev intresserad av att ge mig massage!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *