En snygg dominant man efterlyses

En snygg dominant man efterlyses

Hej 🙂 Jag söker efter en snygg, erfaren, dominant man med en sprutvillig kuk! Vill först bli lite dominerad på distans och att vi sen ses IRL, kanske i din bil på någon parkeringsplats häromkring där jag bor, jag vill alltså ha sex i bilen (jag bor på typ en institution – som kåken ungefär –  så därför).

Ålder och ditt civilstånd spelar ingen roll – inte heller behövs någon tidigare erfarenhet av bdsm, men ett krav är att du är snygg (men smaken är ju som baken – delad, dvs. vi tycker alla olika, men det räcker ändå inte med att du själv tycker att du är snygg, andra ska verkligen också tycka det). Lek, bus och lite allvar! Det här med b/s är något jag verkligen går igång på och vill nu få stilla min nyfikenhet!

Bli medlem gratis och svara!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *