Söker efter en man för regelbundna sexträffar

Söker efter en man för regelbundna sexträffar

Jag flyttar snart ner till Malmö från Stockholm och söker därför efter någon som jag kan träffa regelbundet under öppna och helt ärliga förhållanden. Det verkar dock som om de flesta skånska männen är lite sega av sig, det är inte så mycket go eller driv för att skapa en kontakt.

Jag brukar läsa igenom alla meddelanden jag får varje dag, men det kan dock dröja lite innan, eller om, man får svar, men om jag svarar så finns det definitivt ett intresse från min sida. Men du ska naturligtvis inte förvänta dig ett svar om du inte har någon bild i din profil, det är inte heller troligt att jag svarar dig om du redan är i en seriös relation. Jag respekterar naturligtvis dina val, men jag gör också mina egna.

Har DU lust att möta våren med mig i Malmö? Skriv då ett meddelande så ser vi vad som händer sen! Kramar

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *