En knullkompis med extratjock/lång kuk sökes

En knullkompis med extratjock/lång kuk sökes

Hej! Söker en ny knullkompis (vän med förmåner) som jag ibland kan träffa hemma hos dig. Hel, frisk, ren och allt det där och absolut icke rökare! Du ska vara över 30 år. Välutbildad och social. Kukmått på minst 20 cm, och gärna lite tjockare kuk än genomsnittet. Gärna något kinky alternativt BDSM intresserad.

Kikadress skickar du med i ditt svar till mig. (Ett krav!) Kemiträff först och sen om det fungerade kemisex. Jag lever i ett helt öppet förhållande så det blir inget strul från min sida. Detsamma från din sida, alltså leva i ett öppet förhållande om du är i en relation redan! Du måste dessutom gilla stora och tunga kvinnor med rejäla bröst, stor mage och en bred ända. En kvinna som är switch och som kan ge dig en häftig resa i sängen.

Du förstår och uppskattar att jag är seriös med kondomkravet. Du är gärna bisexuell och uppskattar att vi har sex på flera då och då. Vi ska ibland kunna ta en fika eller en drink i offentliga miljöer så det blir inget smygande. Ser gärna dig som en (knull)kompis snarare än bara en kuk som fyller mig lite då och då. Låter det rätt för dig så hör av dig med ett svar till mig!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *