Kåt, busig tjej söker en polis för lek

Kåt, busig tjej söker en polis för lek

Hej! Vad vill jag ha då? Vill helt enkelt bara ha en trygg, dominant, bestämd och snygg polis. Varför vill jag ha en polis då? Tja, varför inte? Tycker poliser är underbara, så varför frångå ett för mig vinnande koncept. Jag gillar fram för allt spännande människor med en stor livserfarenhet. Vissa män tycker att jag är ganska komplicerad och svår, medans andra tycker jag är enkel.

Jag har redan en sambo och är inte ute efter något seriöst förhållande. Vi kan inte träffas hemma hos mig så det är din uppgift att finna någonstans vi kan ses för sex. Sen när det gäller sex, då är jag bara till för din njutning… men jag är inte för det din slav. Jag lyder ibland, men oftast inte:-)

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *