Knullkompis deluxe finns här

Knullkompis deluxe finns här

Hej! Söker dig man som är singel och redo att investera både en del tid och eventuellt även känslor i en knullkompis-deluxe relation. Om du kikar in på min profil och läser den så ser du att jag gillar nakenbad och en förutsättning för en härligt busig tid ihop är ju att du gillar det oxå. Min definition av knullkompis-deluxe: vi ska kunna umgås en hel del både i och utanför sängkammaren, humor är viktigt för mig, likaså att vi ska kunna skratta ihop.

Då jag är väldigt reflekterande som peson så förutsätter jag att våra diskussioner handlar om allt mellan himmel och jord och är djupare än en vattenpöl! Vill att vi ska kunna slå ihjäl ett par timmar på nakenbad ihop, en filmkväll i soffan, en enkel fika på stan… psssst… du får mer än gärna gilla fotboll eftersom jag följer alla matcher. Hör gärna av dig om du tror att vi skulle kunna få en härlig tid tillsammans!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *