Vill ha en riktig XL kuk

Vill ha en riktig XL kuk

Söker efter en XL kuk att knulla någon natt. Gärna någon som inte bara skryter utan kan bevisa med ett foto med en linjal eller måttband att deras kuk verkligen är så stor. Har blivit lurad allt för många gånger redan av män som påstår att deras kuk är av modell ”XL”. Din kropp i övrigt spelar mindre roll och vill bara att fokus ska ligga på din stora och feta kuk. Mina enda krav i övrigt är att du ska vara frisk och ha en bra hygien.

Jag har kik där du kan skicka foton där du mäter och visar upp din kuk. Vill såklart snacka en stund också innan vi bestämmer att vi ska träffa för sex. Svara på denna annons med ett lite mer seriöst svar på vad du vill göra med mig, så ger jag dig min kik om jag blir intresserad. Hoppas det finns någon med XL kuk som vill träffas!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *