Söker bara killar som gillar BBW!

Söker bara killar som gillar BBW!

Jag vill träffa någon som verkligen tänder på BBW, för jag vill få känna mig sexig och åtrådd. Du ska själv vara normalbyggd eller vältränad, lång och ha en riktigt stor kuk. Mellan 26 och 43 år. Jag vill också att du som jag är singel! Du som skriver och inte fullt ut motsvarar önskemålen får heller inget svar från mig!

Har inte direkt bråttom med att träffa någon och jag är kräsen och vet precis vad jag vill ha!  Hoppas på många svar nu! P.S. Om jag träffar mer än en kille jag gillar här så har jag en liten fantasi om att få ha en trekant med två killar, så det vore även bra om du skulle kunna tänka dig det?

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

    1. Hej! Jag tänder jättemycket på BBW, och jag tycker dina bröst är jättefina, jag vill gärna ha samlag med dig. Ring eller SMS:a mig på tel: 0761686971

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *