Vill dejta en seriös yngre kille

Finns du? På riktigt? Som inte låtsats vara någon annan.. Har tyvärr upptäckt att typ 99 % här inte är den de utger sig för att vara. Jag är här för att träffa en charmig yngre kille (25-35) som kan tänka sig dejta & lära känna en äldre tjej.

Jag vill ha något som kan leda till något seriöst. Så kommer inte hamna i säng med dig det första jag gör. Jag gillar givetvis sex men klickar vi utanför sängen kommer det bli magiskt i.

Så du som är upptagen eller bara vill ligga, gör oss båda en tjänst. Lägg energi på det som ger det vi båda vill ha. För känns meningslöst att slösa tid på något som ingen av oss vill ha. Bättre båda blir nöjda på varsitt håll. Jag vill träffa en kille som tänker med huvudet & inte bara med något annat & som är rolig, charmig, älskar att resa & har tid att dejta så klart;) Så stämmer du fortfarande in på det jag söker.. Skriv!!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *