Hårdhänta män som vill knulla mig hårt

Vill inte skriva en bok om vad jag söker annat än minst två fräscha, välvårdade och utrustade män som kan samspela och knulla en kåt slyna hårt! Ses gärna på Steam Hotel eller dylikt och så får vi se sedan vart vi landar. Inom- eller utomhus kvittar. Jag älskar hårdhänta män med förnuftet i behåll. Kondom precis som diskretion är ett krav och att ni också månar om er kroppar (otränade soffliggare tänder jag inte på och inte heller snackare). Svarar enbart profiler med bild och där intresse uppstår. Så skriv inte en novell till mig. För detta ändamål är jag mer intresserad av vad du har mellan benen än vad du gör i livet och så vidare. M a o, jag är ute efter två eller fler ”walking dildos” som vill tillfredsställa min sexuella lust men då gärna hårt!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *