Stilig man eller en sensuell kvinna för sex

Stilig man eller en sensuell kvinna för sex

Jag har inga direkta stordåd planerade i mitt liv men vill testa allt inom sex. Skriv gärna ett svar till mig efter du besökt min profil, om du känner att här kan det vara nåt för mig. I ärlighetens namn svarar jag bara om du är attraktiv och kan visa upp ett foto på ditt ansikte. Har inte kik bara snap.

Vill mysa i stan och kyssas med någon som jag kan känna mig riktigt trygg med. Är ganska så kinky. Inte det minsta tråkig. Kemin och viljan att ha varandra brukar räcka långt för mig. Får rätt många svar så ha tålamod jag är inte ute efter bekräftelse. Jag svarar alltid vid intresse.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *