Sex med en riktig man

Sex med en riktig manSöker en riktig man

Hej!Jag är en tjej på 27 år lite mullig…kvinnliga former,stora bröst,långt blont hår….söt..Jag söker en MAN,inte smal men behöver inte vara jätte muskelös,men manligt byggd, jag tänder ej på smala män. Söker en man mellan 38-55 för trevliga stunder…..gärna något dominant i sängen,men då menar jag inte att jag vill bli bunden eller piskad hårt,men lite lätt smisk är kanske inte fel…..kanske en….fantiserar….en fadersfigur……Har precis blivit singel så jag letar ej efter ett förhållande…vill ej lära känna personen…vill enbart ha bra sex med en riktig MAN…kanske en middag och så ibland, vet inte riktigt de är sånt som framtiden får utvisa……rollspel….pappa,magister,rektor…….Väntar på svar från just dig Kram

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *