Söker sexuell tillfredsställelse

Söker sexuell tillfredsställelseSkön älskare med XL

ENBART INTRESSERAD AV TRÄFF DÅ JAG BESÖKER SKÅNE. Du måste bo ensam i Skåne för vi ska kunna träffas hos dig då jag emellanåt befinner mig i Skåne/Själland. Söker en skön älskare att träffa då jag är i Skåne men har min hemvist på en helt annan ort.

Söker INTE förhållande. Jag är en välutbildad framgångsrik kvinna med skarpt intellekt söker sexuell tillfredsställelse. Är mullig och kurvig. Kvalitetsmedveten och har stil, inom alla områden.

Söker dig som vet hur man smeker en tjej, älskar att tillfredsställa och är hetero. Du har stil och är välvårdad. Krav: utrustning MINST +20/riktigt grov (överdrifter är enbart pinsamma), MAX 40 år, VÄLTRÄNAD IDAG (även i andras ögon) samt ICKE RÖKARE. Du ska kunna sända foto och även visa ditt ansikte. Är det du och du är intresserad? Skriv ett par rader.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *