kvinna söker man för anonyma träffar

kvinna söker manSjälvständig, utåtriktad, utbildad, sensuell kvinna söker man för anonyma träffar ibland. Hoppas att få kontakt med en man som inspirerar och berör, gör mig nyfiken och förför mig….Tycker om passion och hetta, lever gärna ut öppet och fullt. Gärna lekar och rollspel…. Har inte svårt att få kontakt med män – dvs, jag tror att mitt yttre fångar uppmärksamhet …Är 170, 58 kg blå ögon och axellångt lockigt hår. Klär mig kvinnligt och klassiskt, har fyllt 38. Jag hoppas på svar från män som är beredda att skicka bild så snart vi fått kontakt….Inte en massa mailande eller chattande. Hoppas på en träff IRL. JAg har svårt att resa, så den som svarar mig hoppas jag på är den som kan ta sig ca 20 mil söder om Stockholm…. Naturligtvis ska du ha en matchande ålder, vara attraktiv och Manlig! Jag skämmer bort Dig och Du mig… Kram

Bli medlem gratis och svara!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *