Söker dominant man i Linköping

Hej! Jag är en kvinna som söker dominanta män i framförallt Linköping. Bor tillsammans med min man i norra Småland men min man arbetar på annan ort i veckorna. Själv arbetar jag som lärare i Linköping och söker därför där. Jag vill att du ska vara dominant och vilja använda mig som slavinna två kvällar i veckan. Förslagsvis tisdag och onsdag. Då vill jag även kunna stanna kvar hos dig över natten. Jag har annonserat tidigare men den personen jag valde ut vågade visst inte träffa mig. Därför försöker jag igen. Det här gången vill jag att ni svarar utförligt med vad du vill använda mig till och hur mitt liv hos dig skulle kunna se ut. Vill alltså ha ett riktigt utförligt svar så jag ser om du är seriös. Kommer att välja ut två som jag vill träffa utifrån era svar. Hoppas på just dig!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *