Gift kvinna söker man för regelbundna träffar

Har träffat en mycket trevlig man några gånger nu men känner mig inte säker på att han är den rätta trots allt. Har nämnt det för honom och han respekterar och inväntar mitt slutliga svar. Allt måste kännas rätt för att skapa något på längre sikt. Så jag gör ett nytt försök att hitta just dig som hamnar inom ramen av vad jag söker. Alla som bor långväga rensas bort då jag inte tänker inleda ett kkförhållande på distans. Du är mellan 47-58 trevlig, lättsam, fräsch och pålitlig. Ser helst att du är gift/sambo precis som jag. Och du gillar mjuksex med mycket närhet, kyssar och oralt. Och om jag inte svarar så är det inte lönt att tjata sig till en kontakt eller skicka mängder av meddelanden. Lättast är att titta in på min profil för att läsa mer och se om du matchar mig.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *