Vill du mjölka mina bröst?

En tjej som vill att du mjölkar hennes bröst

Jag förstår att min fetisch för mjölkning av mina bröst kanske är lite udda och inte för alla. Men för mig är det en stor turn-on och en njutning som jag inte kan få på något annat sätt. Det är något med känslan av att bli utnyttjad, bunden och utlämnad som får mig att känna mig helt undergiven och kåt.

Jag älskar att känna att min kropp tillhör dig och att du kan göra vad du vill med mig. Många män är ofta lite rädda för mina stora bröst och jag kan förstå det. De är verkligen enorma och kan verka skrämmande för någon som inte är van vid det. Men för mig är det en del av min sexualitet och något som jag trivs med och älskar.

Jag gillar också att leka med mina bröst själv, massera dem och se mjölken spruta ut. Men det är så mycket mer tillfredsställande att ha en partner som delar mina intressen och som kan ge mig den mjölkning jag så desperat behöver. Jag är inte rädd för att experimentera och prova nya saker i sängen.

Jag vill att du ska känna dig bekväm och avslappnad när vi är tillsammans och jag vill att du ska utforska min kropp på alla sätt som du önskar. Om du är intresserad av att mjölka mina bröst och ge mig den njutning jag söker, så tveka inte att höra av dig. Jag lovar att jag kommer att ge dig en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *