Vill du knulla?

Vill du knulla? Jag söker dig kille som gillar att knulla. Fittan behöver behandlas på regelbunden basis och du får gärna tömma din sås i den. Du trivs med tanken att jag står på knä och du trycker in kuken i mig bakifrån och sedan tömmer din pung på all sås. Är du en duktig kille får du naturligtvis beröm efter varje gång du har fyllt mig. Som omväxling till knullandet i fittan kommer jag ibland vilja att du tar mig analt och tömmer din sås där. Du vet med dig att du gillar ovanstående och är redo att träffas utan en massa mejlande.

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

  1. Hej, Jag älskar det du skriver. Vi skulle kunna ha det riktigt gött du och jag. Jag är den du söker och vill ta hand om dig! Du måste kontakta mig, testa mig! Kik nicelilleman
    Puss på dig!

  2. Kik:Darknightbegiins
    Det du skriver låter som en väldigt passionerad sensuell het vild men ändå jävligt sexig och det gillar jag. Hör av dig om du vill utforska lite mer vyer ! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *