Vill du knulla med mig?

Hej! Amanda heter jag och är strax 23 år gammal. Bosatt i mitten av landet ungefär. Noga med min klädsel och utseende. Rakt på sak!, Vill du knulla med mig tills jag blir nöjd? Klarar du av det? kanske jag får tillägga hehe, jag är ganska krävande speciellt nu när jag varit utan sex alldeles för länge. Du som svarar måste såklart vara uthållig och kunna ha sex mycket, du är snäll och seriös. Ja jag kan skriva hur mycket som helst här men jag känner att det är bättre vi fortsätter snacka i chatten. Hur som helst, jag söker nån skön kille att träffa ibland. Hör av dej så får vi se vad vi kan hitta på.

Bli medlem gratis och svara!

3 comments

  1. Kille med sambo här. Ses gärna i Göteborg om du finns nära. Har flera ställen och bil att ses på / i 😉 kik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *