Vanlig skön sex

Vanlig skön sexoerfaren vs erfaren
Brunett, glad och oerfaren svensk tjej som gärna skulle vilja bli upplärd och vill ha bra och sköna sexuella möten med en normal svensk kille. Inga konstiga fetisch och grejer. Utan vanlig skön sex. Gör det för njutningens skull. Vill framför allt lära mig hur man på bästa sätt tillfredsställer en kille med munnen. Ser rätt så normal ut, kanske lite blyg men ändå snäll. Är som sagt oerfaren men viljan är det inget fel på. Finns i Borås och gbg området. Är du intresserad så hör av dig så berättar jag mer om mig. Puss 0 kram x10

Bli medlem gratis och svara!

3 comments

  1. Är en kille som är intresserad av dig och i från Borås trakten är snäll och omtänksam av mig.. gillar blandat sex med mys och spontant sex …

  2. Hej jag e en kille på 36 år, jag är relativt dominant åh gillar det mesta inom ramen Normalt vi kan ju ses,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.