Ung tjej som är sugen på en trekant

Ung tjej som är sugen på en trekant

Är en tjej i 22 års åldern som på senaste tiden har börjat fantisera mer och mer på att ha en trekant med en till tjej och en kille. Helst skulle jag vilja träffa ett knullkompis par just för att inga känslor ska finnas och kunna orsaka något problem. Ni ska båda vara vältränade, friska och fräscha då jag själv är det. Hade varit sexigt ifall tjejen har ganska stora bröst då jag själv har små, mycket fasta bröst men det är absolut inget krav från min sida.

Vill gärna att vi kan ses ute på stan först för att känna av kemin mellan oss tre, eftersom kemi är A och O när det kommer till bra sex. Om det klickar och fungerar bra mellan oss så hade jag gärna sett att vi fortsätter att ses för fler tillfällen efter det.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *