Suga en riktigt stor kuk

suga-en-riktigt-stor-kukStora lemmar sökes.

Mycket sexuell, är 29 år och har länge drömt om att få suga en riktigt stor kuk. Så ni med stora härliga kukar, skriv några rader och skicka med en bild på kuken, gärna med kropp och ansikte, så ska jag svara! Minsta 20cm 15 omkrets och gärna ett stort härligt ollon. Har du mindre än 20/15 men tycker att den är så snygg och sexig att den ändå är värd en avsugning så hör av er ni med! Jag har stora bröst och stor rumpa. Då faller det sig ganska naturligt att jag även har mycket mage och lår. Alla kan inte gilla allt, så om detta inte är intressant för dig är du varmt välkommen att leta efter någon annan.

Bli medlem gratis och svara!

3 comments

    1. De sigast at jag har xtra stor kuk.Jag er viljug til skika bild av mig naken med kropp ock ansikte,med stiv kuk raka.

  1. Pingback: Söker stor kuk för avsugning hemma hos mig ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *