Suga en penis

suga-en-penisJag heter Linda, och är 35 år ung. Efter att ha haft en strikt kristen uppfostran är jag helt oerfaren vad det gäller sex, men jag har länge fantiserat om det. Skulle vilja prova på att suga en penis – kanske samtidigt som du gör oralsex på mig, men vet inte om jag vågar. Vi börjar med lite smek, och sedan får vi se om vi känner för att gå längre. Helt kravlöst! Din ålder spelar ingen större roll, men du får gärna vara mellan 20-45 (gärna erfaren). Vi kan inte träffas hos mig, dvs jag hoppas du kan ställa upp med ett mysigt ställe. Jag är 165 cm lång, slank, mörka ögon och mörkt hår. Är 100% seriös och diskret (vilket även jag kräver av dig). Jag finns i Stockholmsområdet och skulle uppskatta om du kan skicka information om dig själv! Ser fram emot att få höra från dig snart! Kortet på mig har jag tagit helt själv så jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten.

Bli medlem gratis och svara!

4 comments

  1. Om du fortfarande är intresserad så hör gärna av dig 😉 är en kille på 27 år 🙂 kan skriva mer om mig själv via mail!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *