Spermasugen kvinna gbg

Spermasugen kvinnaKåt, skön kvinna fantiserar om att bli totalt förnedrad och brutalt knullad i alla hål som en riktig slyna. Gärna tvångsknullad samtidigt av flera män. Jag vill ha mycket sprut och sperma, rimming, munknull och kanske också wet. Har förkärlek till stora och/eller grova kukar och sexiga vältränade män. BS-killar får gärna höra av sig då jag tänder på killsex, bara jag får vara er kuksugande hora också!

OBS! Inga leksaker, piskor, eller liknande önskas. Du behöver bara din kropp för att förnedra och utnyttja mig som du tycker att jag förtjänar. Är ytterst kräsen och försiktig med att träffa vem som helst främst för min säkerhets skull, innan jag gör verklighet av mina fantasier. Det respekterar varje vettig människa. Skriv och berätta om hur du vill behandla mig en kväll så kanske det kan bli verklighet? Ju mer detaljerat desto mer lockande blir det…

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

  1. Hej,

    Såg din annons och tyckte du verkar himla spännande.
    Jag älskar sperma själv och skulle gärna dela ett glas med dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *