Söker en äldre man som vill knulla en ung tjej

Söker en äldre man som vill knulla en ung tjej

Är en ung tjej som söker efter en äldre man 45+ som vill knulla min trånga, unga fitta, kanske vill du att jag blir din unga älskarinna du knullar i smyg när din fru inte är hemma? Älskar att vara lite undergiven och när en äldre man tränger in med kuken i mig och visar hur skönt det är. Skriv ett svar till mig men endast ni som är seriösa och tillräckligt gamla. Kram.

Bli medlem gratis och svara!

4 comments

  1. Hjälper dig gärna. Älskar unga trånga flickungar. Jag vill gärna lära dig njuta av mycket. Älskar att smeka dig successivt närmare och närmare för att sedan kyssa, slicka suga din lilla fina vackra flickfitta, suga på din klitta , smaka på dina safter, tungknulla dig och höra dig gnälla av kåthet innan du kommer i min mun när jag fingerpullar dig från början försiktigt sedan hårdare och med två fingrar, djupare och jag känner att du närmare dig….mmmm,. Innan du får kuk i dig på riktigt, bit för bit tills jag når din fittas botten, sedan hårdare än och längre stötar tills vi båda börjar skälva i kroppen och ….

  2. Hej

    Ja är 47 år bor i södra sthlm vill gärna ses å ha skön sex med allt vad det innerbär

    Kram Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *