Söker en äldre, dominant gentleman för återkommande sex

Söker en äldre, dominant gentleman för återkommande sex

Jag söker efter en riktigt manlig, dominant gentleman i åldern 40 till 65 år som har en välskött kropp och som är lite längre en vad jag är. Jag vill bara träffa en man för återkommande sex och för att utveckla ett seriöst knullkompis förhållande med. Jag vill ha många regelbundna träffar, allt ifrån en avsugning i bilen efter jobbet till långa härliga knullsessioner.

Jag vill se en bild på dig, sedan att vi pratas vid på telefon för att efter det ses på en fika på stan. Sen slutar det förhoppningsvis med massvis med hångel och smek. Den träffen berättar jag inte om för min man utan det bokar jag lite i hemlighet med dig, men klickar vi så kommer jag att berätta för honom att jag träffat en man som jag ska ha sex med och att vi redan har bokat en tid och plats för detta. Vi ses sen du och jag på ett hotell för skön het sex en hel dag eller natt.

Jag gillar framförallt lite hårdare sex, med rejäla påsättningar i fittan, munknull och heta, varma sprut i min mun. Inget som gör ont dock, men lite dask på rumpan uppskattas ibland. Men att vi börjar med hångel, kyssar och smek är ett måste för mig… sen hinner vi med allt annat och lite till skulle jag tro. Jag provar gärna allt du vill göra, åtminstone en gång och jag har mycket få gränser.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *