Söker dominanta män som vet vad de vill

Söker dominanta män som vet vad de vill

Hej! Nu försöker jag på nytt igen då med en ny annons. Jag söker efter er dominanta män som verkligen vet vad ni vill och hur ni ska få det. Jag är en lite äldre, mogen kvinna som om dagarna arbetar som högstadielärare i norra Småland. Under veckorna är jag alltid helt ensam då jag har utflugna barn och en man som arbetar på annan ort och veckopendlar.

Jag har i hela mitt liv fantiserat om att vara totalt undergiven sexuellt men aldrig fått leva ut det. I förhållandet jag lever i är det nog jag som är dominant. Men har så många fantasier jag skulle vilja prova på och jag vill verkligen testa var mina gränser egentligen ligger. Skulle nu så gärna vilja träffa en man, män eller ett par som verkligen är dominanta eller att åtminstone mannen i ett par är det.

Jag kommer förmodligen att vara ganska nervös i början och känner mig redan nu lite utlämnad på grund av mitt arbete och allting måste på grund av det ske 100% diskret. Skulle vilja att ni som svarar mig verkligen respekterar det och går med på att vi först pratar lite här för att lära känna varandra först innan vi träffas.

Hur du ser ut eller vilken ålder du är i spelar mig ingen större roll utan det viktiga är att du är riktigt dominant och tar för dig av mig. Gärna redan från början i ditt första svar. Vill att du berättar en del om dig själv och vad du vill göra med mig när vi träffas. I det här läget så är egentligen ingenting för perverst eller tufft för mig. Hur jag känner efter du svarat det lär du ju märka.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *