Sexkompis när sambon är bortrest

Sexkompis när sambon är bortrest

Min sambo åker ofta till Tyskland på möte för jobbets räkning vilket innebär att jag är alldeles ensam vid ett par tillfällen varje månad och då tvingas ta hand om mig själv på egen hand i flera dagar. Söker någon som vill fylla det tomrummet med mycket oralsex och en riktigt hård kuk. Gärna lite trevligt umgänge med mycket skratt också!

Låt oss börja med att utforska varandra och ha en kväll som man bara drömmer om där vi tar njutningen till en maximal nivå. Jag bor centralt och smidigt mitt i stan. Har en hel del sexfantasier och en mängd olika sexleksaker vi kan testa tillsammans. Mina krav är att vi sköter det hela diskret, att du är utbildad samt har en enorm aptit för att slicka fitta…

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *