sex med flera män

Jag vill ha sex med flera män samtidigt. Tänkte nog att det kanske kommer vara en porrig fantasi i mitt liv… Men här och nu känner jag att jag faktiskt inte vill att det skall vara bara en fantasi! Jag vill inte ångra sånt jag inte gjort helt enkelt. Jag är singel, gör precis som jag vill så det finns ju faktiskt ingenting som hindrar mig! Däremot hoppar jag definitivt inte i säng med vem som helst! Jag vet exakt vilka män som tänder mig och där gör jag inga undantag. Jag vill definitivt se ett foto innan vi ses. (jag har kik), visuell attraktion är icke att förakta :D! Att använda skydd är en självklarhet för mig…allt annat utgår. Men hur, när och var allt skulle ske…det vet jag inte… Det jag däremot vet är att jag väljer själv…både vem jag svara och vem jag inte vill svara. Så svarar jag inte…är jag helt enkelt inte intresserad och jag förväntar mig så pass mycket respekt att man inte tjatar på med flera mail.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Hej, jag heter giovanni och är italiensk. Jag har just avslutat ett förhållande och vill bara ha bara sex.

    Vi kan träffas på ett motell eller hos dig.

    Jag föredrar att träffa dig i en snnsn plats och inte utbyta bilder. Om vi inte tycker om varandra ska vi gå skilda vägar.

    Jag bor söder om Stockholma och är tid på morgnarna eller på söndagarna hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *