Sex med en tjej

Sex med en tjejTrevlig vår
Hejsan! Vet inte om detta är rätta stället att hitta en glad, ärlig och lättsam vän på, men jag tycker det är värt ett försök i alla fall. Är själv en lättsam o glad tjej som står med båda fötterna på jorden. Är sambo med min kille sedan 9 år tillbaka. Skulle tycka det vore spännande o roligt att lära känna någon ny vän, för med tiden så tappar man en del av sina gamla vänner tyvärr. Det finns så mycket roligt i livet som man kan göra tillsammans med en god vän bio, fika på stan, teater, pubrunda, trevliga hemma kvällar mm mm. Om du liksom jag kanske känner att man behöver en trevlig vän i livet, tveka inte att skriva några rader till mig så lovar jag att höra av mig tillbaka.

På senare tid så har jag också blivit nyfiken på att prova på att ha sex med en tjej, men självklart så måste det ju kännas rätt mellan varandra först så det får nog bli en sak att prova på när vi har lärt känna varandra, om det är något som du också känner dig nyfiken på. Men jag hoppas att jag skall få prova på det någon gång i mitt liv, för man lever ju bara en gång sägs det. Tycker det är svårt att få med allt om sig själv när man skriver så här rätt upp o ner, så skriv gärna några rader och fråga om det är något som du undrar över. Har provat att annonserat här en gång tidigare men tyvärr så gav det ej något resultat.

Kram/Stina

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.