Sex med en helt okänd man

Sex med en helt okänd manProva på, kanske gillar jag smaken?

Hallå! Jag är en pilsk tös på 32 år som under en längre tid varit väldigt nyfiken på att ha sex med en helt okänd man. Det är inget som jag har gjort innan, så det är bara ett stort plus om du själv skulle vara erfaren. Jag söker en kille i åldern 25 – 35 år, som skulle vilja ha sex tillsammans med mig på lika villkor. Skulle tycka att det vore spännande att åtminstone börja med en “date” kanske, testa att känna lite på kemin om den stämmer och kanske även mer, vem vet. Hör av dig till mig om du faller in under min enkla beskrivning. Ser fram emot många svar!

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

  1. Jag delar samma tankar som dig. Blev väldigt glad av denna annons. Afrikansk ursprung men born and raised i svergie 🙂 Hör av dig!

  2. Hey delar även samma tankar lägg till mig på face så kan vi fortsätta prata där är intresserad av dig !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.