Sex i alla mina hål

Sex i alla mina hålVänsterprassel!

Jag är en kvinna på 32 år som behöver ett litet äventyr vid sidan om mitt äktenskap. Vi måste vara diskreta. Jag vill bara ha vanlig sex i alla mina hål, inget perverst eller våldsamt. Jag vill bara träffa dig i Stockholm, bor i en liten stad några mil från Stockholm.

Bli medlem gratis och svara!

4 comments

 1. Hej,

  Det är alltid trevligt att hitta någon med samma intresse.

  Jag heter Nicko 38år, 180cm, brunt hår bruna ögon.

  Jag är själv i ett förhållande så detta känns extra pirrigt.
  Jag gillar både att ta för mig o låte den andra ta över, absolut inte det våldsamma sakerna, sex ska vara skönt, trevligt o porrigt.

  Jag skulle gärna vilja ta kontakt med dig så om du vill veta mer maila gärna tillbaka med dina frågor så svarar jag.

 2. Hej jag gillar det mycket och jag vet en hel del om sex kommer att njuta av det för mycket Svara

 3. Hej

  Jag ställer gärna upp, du får det dy önskar och lite till. Vi tar in på ett hotell bara så kör vi. Jag slutar bara när du känner dig nöjd. Hör gärna av dig fort, erbjudandet lär försvinna snabbt till någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *