Rollspel och sexiga underkläder

rollspel-och-sexiga-underkladerSöker tjej eller par att njuta tillsammans med

Jag söker en tjej eller eventuellt ett par (23-43år) att ha lite trevligt och skönt med. Jag är oftast undergiven men vet vad jag vill. Jag gillar rollspel och sexiga underkläder och är inte rädd för att ta för mig, är heller inte främmande för att stå i fokus. Leksaker samt lättare bdsm som bojor och lätt smisk uppskattas. Utseende är inte allt men jag har en förkärlek för brunetter med fylliga bröst, men det är inget måste. Om jag träffar er som par kommer fokus från min sida att ligga på kvinnan i paret, jag lever med en man idag så jag är framförallt ute efter att leka med en tjej men man vet aldrig vad som händer. Vill du/ni ses kan vi träffas på en drink hemma hos dig/er och se om det klickar. Bild skickas på begäran till seriösa svar.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *