Prova på nya sexuella lekar

Prova på nya sexuella lekarSöker dig Romantisk singel man i ålder 35-50 år i Stockholms- trakten som vill bli min partner, och pappa till de barn som jag önskar att få med rätt man i mitt liv. Du skall, gillar kram goda runda kvinna, som jag är. Jag uppskattar och, ser att du är omtänksam, mjuk lugn, glas öppen, fördomsfri, och psykiskt frisk, fysik i form. Du skall också våga, prova på nya sexuella lekar och att utforska det tillsammans med mig. Vi börjar sakta med att ses på neutralplats, som t.ex. På café, resturang och se om kemin stämmer och är klara med allt med det privata livet och vad du står. Som delar min hobby som är, foto, film, kryssningar, resor till varma exotiska naturist länder, djur, träna på gym, simma men ej träningsnarkoman, utan i lagom mängd.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *