Oerfaren tjej söker erfaren dominant kille

Söker en erfaren dominant kille som vill lära upp oerfaren tjej. Det går även bra med par där killen är dominant. Vid trekant tillåter jag att bli slickad, pullad etc av en tjej men jag utför själv inget på en annan tjej. Du vet vad du gillar och är inte rädd att ta för dig. Du är dominant och du gillar att ha full kontroll över den du knullar. Jag ska lära mig att ta emot dig och tillfredsställa dina behov (rimliga gränser) oavsett om jag själv njuter av det eller ej (normala gränser det får inte göra ont eller skada mig). Är jag duktig berömmer du och är jag för omedgörlig disciplinerar du. Orgasm ger du mig som beröm. Vi börjar med att prata här för att sedan eventuellt gå vidare till telefonsex sen längre fram träffas.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Men vilken fantastisk underbar kvinna, hade gärna lärt känna dig bättre och förhoppningsvis se dig sitta så på din eller min säng i bara underkläder och jag ställer mig intill och drar fram min kuk som du tar i munnen, och låter mig se dig suga av mig med ena handen i stadigt grepp och mina fingrar letar sig förbi trosorna, du särar på benen men med kuken i munnen och känner hur jag droppar ohc växer. Sätter mig på knä ohc trycker ner dig på rygg, drar min enorma kuk som du sugit upp retsamt din öppning – trosorna slet jag loss och du testar säga vänta… nej . men stönar högt av hur jag trycker in kuken i dig och låter halva vara stilla – kysser dina bröst och känner dig darra av min hårda stilla kuk. Rinner ur dig – du fattar att jag kommer knulla dig heeela natten va….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.