Någon att ha en kk-relation med

Jag annonserade här för några månader sen och fick ganska många svar. Jag mejlade ett tag med några och sen träffade jag till slut en av dom och det blev lyckat men nu är det slut sen ett tag tillbaka:( Men jag tyckte att det här fungerade så bra så jag gör ett nytt försök!*l* Jag är en glad tjej som gillar det mesta i livet,däribland sex. Jag är främst ute efter någon att ha en kk-relation med men skulle det bli mer längre fram är det ju inte helt fel. Du ska vara mellan 25-35 år, ha ett hyfsat utseende, vara duktig på sex *l*, singel samt givetvis frisk och hel och ren samt bo i mina trakter (närheten av Karlstad). Hör av dig! Puss o kram! Svar med foto ger helt klart förtur.

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

  1. Pingback: Dröm-kk sökes
  2. Pingback: Finns det någon härlig tjej där ute?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *