Mat sex med någon som sprutar mycket

Jag fantiserar om att spendera en dag i sängen och ha mat sex med någon. Häll choklad över mig, toppa bröst och fittan med vispad grädde, knullar mig med bananer och gurkor som vi efter äter tillsammans. Jag kanske äta en paj medan den hänger från din kuk och du kan sprutar på en smörgås och kollar när jag äta den. Kanske mitt te/kaffe även behöva extra mjölk, så suga jag av dig igen för att få mer mjölk. Så jag hoppas att du har stora sprut och kan mer än en gång. Vill gärna har skön musik i bakgrunden, så läs profil innan du svarar. Tack.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Hej den fantasi du har är en väldigt roligt och lekfull som samtidigt är jävligt het och sexy jag känner att jag skulle lägga till även mycket passion i det hela. Hör av dig om detta väcker intresse.
    Kik: darknightbegiins

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *