Många dominanta män?

Hej, jag är en ganska vanlig Stockholmstjej (Danderyd), mamma till två små tjejer (fem och sju år) som skulle vilja komma i kontakt med män som helst skall vara lite äldre än mig, självsäkra och trygga i sin manlighet. Jag är 32, inte så van vid sånt här så du måste kunna ta egna initiativ och vara lite drivande. Du måste också respektera att jag har barn och förstå att dom alltid kommer först i mitt liv. Jag vill att detta sker diskret eftersom jag bor tillsammans med någon, du måste därför acceptera att jag får vara helt anonym, dvs inga namn, inga hemadresser, inga telefonnummer eller liknande.

Vi träffas diskret på nån vanlig plats, t ex café för att prata, fram till dess endast kontakt på denna sida eller via Skype. Du måste också acceptera att jag vill vara enda tjejen med flera män. Gärna ganska hårdhänta män som vill ha en ug tjej för respektlöst sex där tjej behandlas som skit… helst MÅNGA, och helst i sunkig miljö… Är beredd att pröva det… Kram

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *