Kvinna letar inte bara efter man att knulla

En kvinna som inte bara letar efter sex
Som min rubrik redan antyder letar jag efter en man att knulla, men inte bara för det. Det jag letar efter exakt är en underbar kväll med en fantastisk man som ger mig hela programmet – drinkar, middag, romantik och massor av het sex!

Jag hoppas verkligen att jag ska hitta precis det jag letar efter här, för jag har precis kommit ur ett långvarigt förhållande och skulle kunna behöva lite nöje. Om DU tror att du är mannen jag letar efter, vänligen skicka mig ett foto till den e-postadress som anges i profilen.

Om du övertygar mig om att du är rätt man för jobbet står ingenting i vägen för ett möte. Utan ekonomiskt intresse.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *