Knulla med en thailändsk kvinna

En kåt thailändsk kvinna som vill knulla

Jag heter Phi och jag bor i Stockholm. Jag kommer ursprungligen från Thailand. Jag söker en man för privata möten med sex. Vem av er gillar att knulla med en thailändsk kvinna? Jag är ingen prostituerad, jag tar inte pengar för sex.

Varför letar jag efter en sexdejt?

För jag känner bara för att ha sex igen. Jag bor i en delad lägenhet och studerar. Jag har ingen pojkvän, och jag behöver inte nödvändigtvis ändra på något när det gäller den situationen.

Men jag känner verkligen för att ha sex, för min säng har varit lugn länge. Finns det inte en man här som gillar thailändska tjejer? Du bör inte vara äldre än 40 och du måste njuta av oralsex. Jag älskar att bli slickad och att suga är en av mina favoritsaker med sex.

Snälla inga rökare! Jag gillar inte smaken av cigaretter och att kyssas är alltid en del av det för mig. Jag är väldigt passionerad och älskar omfattande snuskprat.

Hör av dig direkt till mig, du hittar mig under ”PhiPhi” på portalen.”

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *