Knull hos dig, i din bil eller ute, men söker en ordentlig man

Knull hos dig, i din bil eller ute, men söker en ordentlig man

Är en tjej som söker efter en erfaren kille eller man som verkligen kan sina saker. Någon som ser bra ut och har en snygg kropp. Men vill du ha min fulla uppmärksamhet så skall du ha åtminstone en bild på hur din kropp ser ut i profilen. Söker efter en man som kan ta mig med häpnad. Är du riktigt snygg så kanske det räcker med att nämna platsen du vill vi skall ses på. Eller skicka ett foto på hur du ser ut så möts vi där och vi sätter igång direkt!

Vill träffa någon som inte bryr sig om nån skulle råka gå förbi och se oss när vi har sex. Så varför inte ta mig direkt mot motorhuven på en undanskymd parkering eller så har du ett hem vi kan åka till så tillbringar vi natten ihop, dricker ett par öl och njuter av härligt sex. Kan tänka mig nästan allt när det gäller sex, allt förutom analt och wet. Ta mig hårt eller ömt, vilket som. Men jag vill att du ska få mig att komma om och om igen.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.