Klä mig i sexiga underkläder

Klä mig i sexiga underkläderHälsingland!
Jag är en tjej som har hunnit bli 33 år. Jag bor i Hälsingland, rätt nära Boll-näs. Jag älskar skön mjuksex med långa förspel med mycket slick och sug i alla hål på både dig och mig. Jag söker nu efter en kille som är i min ålder eller lite äldre än mig. Högst 40 år. Jag gillar att klä mig i sexiga underkläder och leka med mysiga sexleksaker. Jag hoppas att du som svarar finns i närheten av där jag bor så vi kan ses då och då om vi trivs med varandra. Mina krav på dig är att du är snäll och trevlig. Att du är frisk, ren och diskret. Jag hoppas på många seriösa svar och gärna att de är snabba. Puss och kram.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *