Jag vill bara ha en kuk att mysa med

jag-vill-bara-ha-en-kuk-att-mysa-medMyskuk sökes av Boråstös

Jag är en tjej boende i Borås med blont axellångt hår, blå ögon och ett stort leende. Söker nu nya äldre manliga kontakter, kontakter som kan mätta min sexlust. Jag vill bara ha en kuk att mysa med, inget förhållande. Jag vill att detta ska ske på ett professionellt sett; vi träffas och gör vad vi ska. Sen är det inte mer med det. Är du från Borås och tycker du det låter mumsigt så hör av dig!

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

  1. Kom till borås maxi lastplats kl 18 så bjuder jag en kåt kuk och en sväng i min lastbil så testar vi om sängen därbak är skön? Mvh en 43 åring man 180 cm lång kuk är 17 cm och lagom tjock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *