Jag saknar sex

Jag saknar sexMullig, gullig kvinna

Lever i ett sexlöst, men i övrigt fint, förhållande…känner att jag saknar sex för mycket för att vara utan resten av mitt liv. Finns det någon i samma sits hade det varit det bästa. Jag är stor så du måste tycka om kvinnor med mycket att ta i. Jag älskar stora, tjocka män så spinkisar göre sig icke besvär…! Jag tycker om mycket kel och mys, älskar oralsex både att ge och få. Tycker om att bli tagen bakifrån…men tycker egentligen om alla ställningar. Är framför allt väldigt mycket för att ge oralsex, så du måste tycka om när en kvinna slickar och suger på din kuk.

Föredrar lite korta, tjocka kukar…men jag antar att det inte är det viktigaste. Jag vill gärna att du har lite hjärna också, kunde ju vara kul att kunna prata lite med varandra och ha lite trevligt tillsammans. Vill har någon som kan bli stadig knullkompis, inte bara engångstillfällen. Finns du mulliga, gulliga man som behöver en mullig, gullig kvinna? Vi lär känna varandra genom mejl och msn och tar det lite lugnt för att känna oss för om det är rätt. Jag hoppas du finns.

Bli medlem gratis och svara!

5 comments

  1. Hej där, jag är exakt den du beskriver. Stor, grov och stark är både andlig och filosofisk. Lever ensam i norr för tillfället. Träffar dig gärna och ser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *