Jag önskar mig en knullkompis, finns du här?

Jag önskar mig en knullkompis, finns du här?

Som rubriken lyder så önskar jag mig en knullkompis. Det jag vill är att du är av helsvenskt ursprung mellan 35 och 50 år någonstans och att du finns i närheten eller har möjlighet att förflytta dig relativt enkelt. Du är rök- och spritfri, givetvis ren, frisk och välvårdad. Absolut inget skägg. Men attraheras av tatuerade män, ju fler du har desto bättre! Givetvis har du inga som helst problem med att fungera socialt utanför sängen likväl som att det är helt naturligt för dig att använda kondom när vi har sex.

Jag tänker mig att du börjar med att du skickar mig ett svar där du skriver ett par rader, gärna fler än 5, där du berättar lite om dig själv och helt enkelt gör mig nyfiken på varför jag ska välja just dig som knullkompis. Kram så länge…

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *