Jag har bara sex när jag är på humör för det

En kvinna som erbjuder sex för lite fickpengar

Jag är Lara 31 år och erbjuder sex för lite fickpengar i Varberg. Du är välkommen att träffa mig för att ha kul med mig. Jag kan besökas privat eller så träffas vi på hotell eller utomhus. För mig är sex en del av livet och jag tycker om att knulla, och eftersom jag ser det som en hobby räcker det för mig med några kronor som fickpengar. Jag vill inte vara en hora på heltid, jag skulle mycket hellre vara din flickvän.

Jag gillar att kyssas, passionerat mys och mycket fysisk kontakt. Jag tycker också att oljemassage och ömsesidig tillfredsställelse med händerna är skönt. Oralsex är alltid en del av sex i alla fall, det tycker i alla fall jag.

Jag suger gärna och är också väldigt glad över att bli slickad. När jag knullar gillar jag det i olika positioner, gärna bakifrån som en hund. Min fitta är stram, söt och mina blygdläppar är fina och saftiga men inte hängiga. Jag har visserligen haft mycket sex, men jag är inte förbrukad, snarare erfaren och kåt.

Jag knullar bara när jag är på humör för det, för då är det hetare för dig och 100% på riktigt. Jag vill inte ha fickpengar för sex varje gång, men jag är glad över pengar eller presenter då och då, som en riktig dam. Om du nu känner för att träffa mig så är det bara att höra av dig.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *